Spontane portret fotografie: Jij mag gezien worden

“Ik pak niet op papier.” is één van de bekendste bezwaren bij mensen die portretfoto’s nodig hebben. Herkenbaar? Dan heb ik de oplossing, want jij mag gezien worden! Ik geloof erin dat jij het waard bent om gezien te worden zoals je bent.

“Ja maar ik houd niet van poseren.” Komt goed uit, want bij mij hoef je juist helemaal niet te poseren.
Ik geef jou de beleving van écht gezien te worden met als resultaat spontane portretten 'voorbij de pose'. Portretfoto's die jou ten volle laten zien en stralen. Verschillende foto's van jou in plaats van foto's van verschillende 'poses'.

Mensen écht zien is ze volledig zien. Met alle aspecten, uiterlijk en innerlijk. Krachtig én gevoelig. Perzikhuid én rafelrandjes. Ook de schoonheid van rafelrandjes waarderen. En het blijft telkens een verrassing om te zien wat er nog meer bestaat achter de eerste indruk.

Kies een voordelig pakket of contacteer me voor maatwerk

Veerle-Huygen_(c)HansStockmans_10_LR.jpg

Pakket 1:
Portretfoto plus

Wil je meer dan de klassieke profielfoto voor je cv, bedrijfswebsite of social media? Dan is dit pakket voor jou!

Zoals een blije klant achteraf zei “ik heb nu in één sessie mooie foto’s voor verschillende toepassingen: een professionele voor mijn LinkedIn profiel, enkele spontaan-herkenbare voor social media, een mooie die mijn moeder op de kast gaat zetten en een die ik aan niemand ga laten zien maar die wel heel veel voor mij betekent.”

• overleg op voorhand via telefoon of skype
• 1 uur fotografie op locatie en bekijken opnames ter plaatse
• ± 15 afgewerkte foto’s in hoge kwaliteit (in drukwerk- en schermresolutie)
• gebruikslicentie en onbeperkte reproductierechten

€ 397 (excl. btw)

ChallengeDayBelgium-Marc-HS06_LR.jpg

Pakket 2:
Portret & omgeving

Heb je nood aan authentieke portretfoto’s en ook sfeerfoto’s van jou in je praktijk of bedrijf?

Met dit pakket krijg je de spontane portretfoto’s zoals in pakket 1 en omdat je dan gewend bent aan de camera maken we in dezelfde sfeer ook sprekende beelden van jou in je werkplek.

Zo kan je jouw website en externe communicatie verrijken met beelden in dezelfde sfeer en uitstraling.

• overleg op voorhand via telefoon of skype
• 2 uur fotografie op locatie en bekijken opnames ter plaatse
• ± 40 afgewerkte foto’s in hoge kwaliteit voor je website en externe communicatie (portret, sfeerbeelden en details in drukwerk- en schermresolutie)
• gebruikslicentie en onbeperkte reproductierechten

€ 597 (excl. btw)

Ilse-Meelberghs_HS031_LR.jpg

Pakket 3:
Portret & beeldbank

Wil jij sprekende portretfoto’s en sfeerbeelden op je website en daarnaast extra beelden om te kiezen voor blogs, social media berichten en personal branding?

Dan haal je met dit pakket alles in huis. Zo kan je de stijl van je foto’s doortrekken in al je communicatie. En heb je extra sfeerbeelden om uit te kiezen als eye-catchers voor je berichten van de komende maanden.

• overleg op voorhand via telefoon of skype
• 4 uur fotografie op een of meer locaties en bekijken opnames ter plaatse
• ± 100 afgewerkte foto’s in hoge kwaliteit voor je website en externe communicatie. Ook te gebruiken als visuele content voor blogs en social media (portret, sfeerbeelden, details en achtergronden in drukwerk- en schermresolutie)
• gebruikslicentie en onbeperkte reproductierechten

€ 997 (excl. btw)

Twijfel je welk pakket voor jou het meest aangewezen is? Of wil je overleggen over een oplossing op maat van jouw vraag en budget? Bel me gerust op +32 486 34 37 57 of stel je vraag via de contactpagina.